Programació TV3

Dissabte, 10 abril de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 375'
12.15
Adolescents XL
Selecció de les entrevistes més destacades i els millors moments del programa que s'emet diàriament a l'emissora de Catalunya Ràdio.
Altres
Durada: 55'
13.10
TV3xunTUB
Carles Porta
El periodista Carles Porta publica el seu story, en el qual confessa la seva feblesa pels true crimes, les satisfaccions que li dona la seva feina, com el reconforta una migdiada i el poc que li agrada que l'incloguin en grups de WhatsApp sense avisar-lo.
Altres
Durada: 35'
13.45
Zona zàping
El programa compta amb la presència de Marcel i Júlia, que posen música al Top 1, amb el seu tema Per la vida. A més, com cada any per Setmana Santa, el programa fa un recull dels vídeos rebuts sobretot al voltant del Dilluns de Pasqua, anomenat Mona Zàping, en què els fillols i filloles més espavilats esmicolen les figuretes de xocolata de la seva mona. També es poden veure les reaccions i anècdotes de la final basca de la Copa del Rei de futbol, entre altres coses.
Altres
Durada: 45'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: Millor que mai
La Martha viu en una residència d'ancians i, animada per la seva companya Sheryl, decideix muntar un equip d'animadores amb les seves companyes. Però el que comença sent un hobby s'acaba convertint en una cosa més seriosa quan decideixen presentar-se a una competició. Per això, contracten una jove cheerleader que s'encarregarà d'entrenar-les.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.10
Tarda de cine: El gran cop
L'expert lladre Max Burdett, rei de les coartades, es retira en una illa al costat de la seva bella sòcia, la Lola. L'Stan, un agent de l'FBI que intenta capturar-lo, està convençut que el delinqüent prepara el seu últim gran cop.
Pel·lícules
Durada: 100'
18.50
No tenim vergonya
El programa fa un repàs dels 35 anys de TV3 i, des d'un altre punt de vista, rememora algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya. En 35 anys hi ha hagut temps per a tot i molts moments que ja estaven oblidats despertaran sensacions viscudes fa 10, 20 o 30 anys.
Altres
Durada: 15'
19.05
Res és impossible
Josep Maria Pou-Eloi Vila, Cris Puig, Lluís Marquina-Alex Corretja-Dulceida
L'actor i director teatral Josep Maria Pou s'asseu al sofà de convidats de l'Antonio per explicar una història que comparteixen i que poca gent sap del seu passat. A través dels jocs de màgia, també es descobreix si Pou, com el gran actor que és, aconsegueix o no mentir al Mago Pop. A continuació, tres cares conegudes de TV3, els periodistes Eloi Vila, Cristina Puig i Lluís Marquina, expliquen anècdotes relacionades amb els programes que presenten. A més, en aquest lliurament hi participen la cantant Suu, el circense Aram Sempervirens, l'extenista Àlex Corretja i la influenciadora Dulceida.
Altres
Durada: 55'
20.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Preguntes freqüents
La setmana que ha mort l'activista social Arcadi Oliveres, el programa emet l'entrevista pòstuma que es va enregistrar a casa seva el 15 de març. Es fa balanç de tota una trajectòria vital i de com ha afrontat la mort d'una manera revolucionària. Se'n parla amb el seu fill, Albert Oliveres. A continuació, Cristina Puig entrevista l'escriptor Javier Cercas i el director teatral Àlex Rigola, coincidint amb l'estrena d'Anatomia d'un instant, el darrer muntatge de Rigola basat en la crònica del 23F de Cercas. Amb ells es parla del paper de la monarquia espanyola, del règim del 78 i de l'auge dels populismes. A més, diumenge, el programa 30 minuts estrena el documental Pujol: els secrets d'Andorra , que intenta desgranar la investigació judicial sobre la fortuna de la família de l'expresident. El programa en parla amb Fernando Lázaro, el periodista d'El Mundo que va destapar el cas i que va provocar la confessió de Pujol.
Altres
Durada: 205'
01.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 150'
04.00
Rumba a l'estudi
Los Toteros. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Burruezo & Medievala Camerata. Espai musical.
Altres
Durada: 60'