Programació La 1

Dissabte, 10 abril de 2021
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 245'
10.05
Comando actualidad
El hombre y el lobo
El programa aborda el debat sobre la decisió d'incloure el llop en la llista d'animals que està prohibit caçar en tot el territori espanyol. Les associacions agràries denuncien que el cànid va matar 10.000 caps de bestiar només en l'últim any. Mentrestant, les organitzacions conservacionistes asseguren que és fonamental protegir el llop pels seus valors ecològics, per la seva singularitat, per la seva raresa i perquè és font de riquesa.
Altres
Durada: 60'
11.05
The Dancer
L'estudi de The Dancer obre les portes per descobrir qui és el millor ballarí d'Espanya. Un a un, els concursants passen per l'estudi d'audicions, presidit per un gran mirall. El públic en plató és qui decideix si segueixen en el programa: si el 75% dels assistents hi dona suport, el gran mirall de la sala de ball s'obre i, per a sorpresa seva, deixen de ballar per a ells mateixos per fer-ho davant de públic i capitans. Miguel Ángel Muñoz, Lola Indigo i Rafa Méndez formen equip amb els ballarins que hagin passat el sedàs i, a més, tenen l'oportunitat de donar dos passis directes a semifinals. Al final de cada programa, cada capità ha de triar un dels finalistes de la nit.
Altres
Durada: 145'
13.30
Audiencia abierta
Espai setmanal dedicat a informar sobre les activitats oficials de la monarquia.
Informatius
Durada: 30'
14.00
Flash moda
Flash moda porta el glamour del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències, les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
El programa dedica un ampli espai al duc d'Edimburg després de la seva mort, amb connexions en directe amb enviats especials des de Londres per recollir el sentir de la monarquia i la ciutadania britànica.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Persiguiendo un sueño
L'Astrid veu que el seu somni de dirigir el seu propi restaurant s'esvaeix, perquè no sap res del seu nòvio des del dia que havien de signar el contracte. Mentre busca una explicació al que ha passat, coneix el Björn, un home que té cura de la seva filla mentre la seva dona viatja pel món.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Un embarazo embarazoso
L'Anna i el Michael han estat intentant tenir un fill durant anys, però no han aconseguit mai que cap embaràs prosperi. Tots dos necessiten desesperadament un descendent, ja que és l'única condició perquè el Michael pugui fer-se càrrec del negoci familiar.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
Cine de barrio: Me debes un muerto
L'Irma es dedica a llegir el futur i el Manolo regenta un tablao flamenc. Només tenen una cosa en comú: cada un té un soci que li fa la vida impossible. Quan ella esbrina els problemes del Manolo, s'adona que pot ajudar-la a solucionar els seus. Li proposa llavors que cada un mati el soci de l'altre.
Pel·lícules
Durada: 120'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Informe semanal
Inclou Redes sociales, mentiras y control i La decisión de Noviercas: El projecte d'instal·lació de la macrogranja de vaques més gran d'Europa i la cinquena més gran del món en un poble de 158 habitants de la comarca soriana del Moncayo, s'ha convertit en un camp de batalla entre dos models de desenvolupament: l'europeu, més familiar i sostenible, i el xinès, més competitiu i rendible. L'espai visita Noviercas per analitzar el desafiament de les macrovaqueries en una Espanya buidada i envellida. La macrogranja produiria 200.000 tones de llet a l'any i crearia uns 150 llocs de treball directes. L'ajuntament de Noviercas defensa el projecte com l'única alternativa a la despoblació i ja ha modificat la normativa per facilitarne la instal·lació. Tot depèn ara de la decisió de la Confederació Hidrogràfica del Duero. Mentrestant, les organitzacions ecologistes i agràries que s'oposen al projecte el defineixen com una bomba mediambiental.
Altres
Durada: 30'
22.00
Prodigios
Final
El ballarí i coreògraf Nacho Duato, el tenor José Manuel Zapata i el concertista de trompeta Rubén Simeó, els membres del jurat, han de prendre aquesta nit una decisió important: triar el millor de cada categoria. El premi per a cadascun és un curs intensiu de perfeccionament de quatre dies de durada al prestigiós Centro de Alto Rendimiento Musical de la Universidad Alfonso X El Sabio de Madrid. Per a aquesta difícil tasca compten amb la valuosa ajuda de la soprano Ruth Iniesta, del ballarí i coreògraf Antonio Najarro i del productor musical i arranjador musical del programa Fernando Sancho. A més, com que no hi ha públic presencial al Centre Cultural Miguel Delibes de Valladolid, l'espai compta amb públic via internet, que s'encarrega de votar el guanyador, que obtindrà el títol Prodigio del Año i rebrà 20.000 euros en metàl·lic. Posteriorment, per tancar la temporada, els músics de l'orquestra repassen la trajectòria de José Luis Perales, un dels artistes hispans més internacionals. Finalment, també puja a l'escenari una de les millors veus del panorama musical espanyol, la reina del bolero: Tamara. Amb només 15 anys, Tamara va treure el seu primer disc i va aconseguir vuit discos de platí i diversos d'or. Aquesta nit celebra els seus 22 anys en els escenaris cantant Espérame en el cielo. (Últim programa de la temporada.)
Altres
Durada: 140'
00.20
Pel·lícula: El coro
Un nen orfe de 12 anys és enviat a un internat musical per un mecenes anònim. Ningú no esperava que aquest noi rebel i solitari pogués assolir els estàndards requerits per formar part del Boy Choir, un grup coral que viatja arreu del món i manté el prestigi de l'escola.
Pel·lícules
Durada: 95'
01.55
Pel·lícula: En tu casa o en la mía
Gràcies als consells de la seva àvia, la Christiane, de 60 anys, ha tingut èxit en la seva vida professional. Però no ha estat així en la seva vida sentimental.
Pel·lícules
Durada: 90'
03.25
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 155'